miercuri, 11 februarie 2009

Taxe si Impozite...

        Citeam azi un cotidian si 2 articole mi-au atras atentia in mod deosebit, unul in legatura cu majorarea impozitului pe locuinta pe care initial voiau "cei de sus" sa il mareasca de 6 ori, ca motiv fiind cresterea preturilor la terenuri de 6 ori( aberant ), dar vad ca au mai cazut de pe norisor si se va mari cu circa 24%. Asa mai merge parca luand in calcul marirea somajului si viitoarea inghetare a salariilor dar si faptul ca se merge pe plafonul din 2002. Oricum sper sa fi inteles eu gresit si sa il scada cu 24% sa mai avem si noi cum zambi :)
       Al doilea lucru interesant era faptul ca se vrea IARASI anularea preacunoscutei"Taxe Auto" sau cum s-o mai fi chemand ea in termeni moderni, cica acum va scadea si poate unii care au platit vor fi despagubiti. Iz-ul de telenovela a aceste taxe e oarecum frumos si fara a ghici un oarecare sfarsit doar din punctul de vedere al celui care nu are, sau nu are de gand sa isi cumpere prea curand o masina, din potriva pentru cel ce e implicat direct in aceste majorari, legi si triplari. Oricum povestea nu e nici pe departe a fi terminata...

Un comentariu:

  1. Nu e vorba ca au cazut de pe norisor. Faza cu majorarea de 6 ori a impozitului este bagata intentionat in prima faza ca apoi toata lumea sa rasufle usurata ca se majoreaza doar cu 24%;) Intentia era de la inceput sa-l majoreze dar ca sa para baieti de treaba au bagat tare sa ne sperie ca-l vor creste de 6 ori! Rusinica!!:p Chestia nasoala e ca a cam mers smecheria si majoritatea gandeste la modul "ce baieti de treaba sunt guvernantii astia; ne majoreaza doar cu 24%"

    RăspundețiȘtergere